Als u terugkoppeling over hoe we onze nieuwe website beter te doen neem dan contact met ons op en wij zouden graag van u te horen.
 

Mijn naam is Francis Ter Horst-Lotterman en ik ben geboren in februari 1975. Samen met mijn man, twee dochters (1998 en 2001), mijn blindengeleidehond Nikki en onze huisdieren wonen we in Passewaaij Tiel. Als kind had ik al een voorliefde voor de natuur en het buitenleven.


Francis_in_bloemenveld


Na de geboorte van mijn jongste dochter heb ik besloten om een heel lange droom in vervulling te laten gaan door de opleiding tot natuurgeneeskundig therapeut te gaan volgen. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd om mijn hoog sensitiviteit niet langer als  een belasting te zien, maar te leren gebruiken als kracht.

In het vroege voorjaar van 2014 kreeg ik een flinke klap te verwerken dat mijn gezichtsvermogen nog maar 40 % was. In een periode van 3 maanden verslechterde dit tot slechts 5% aan mijn beide ogen. Er volgde een intensief proces van rouw om hoe het leven was, opnieuw leren leven met een visuele beperking en het vinden van nieuwe manieren om voldoening uit mijn leven te halen. Mijn creatieve en spirituele kant werd tijdens dit proces versterkt en heeft richting gegeven aan mijn keuzes. Op 14 april 2015 is mijn geleidehond Nikki in mijn leven gekomen. Mede dankzij haar onvoorwaardelijke liefde en steun ben ik weer terug gekomen in mijn krachtige zelf. Zij is een spiegel voor me en ik wil haar dezelfde zorg bieden als mezelf en ben me daarom gaan scholen in de natuurgeneeswijze voor dieren.

Ik ben er van overtuigd dat alles in het leven met een bepaalde reden gebeurt. Soms is deze reden moeilijk te begrijpen op het moment dat je midden in je proces zit. Vaak kan het dan helpen om hierin begeleid te worden door een therapeut. Uiteindelijk kom je dan sterker uit het proces. Uit eigen ervaring weet ik dat een standaard revalidatie programma niet voor iedereen werkt. Ik ga dan ook samen met jou op zoek naar wat voor jou werkt en waar jij je het beste bij voelt. 
 
 
  Site Map