Als u terugkoppeling over hoe we onze nieuwe website beter te doen neem dan contact met ons op en wij zouden graag van u te horen.
 

Bach bloesem remedies zijn gemaakt van aftreksels van de bloemen van planten, bomen of struiken. In deze tincturen zit de energie van de desbetreffende bloem en het is juist deze energie die zorgt voor het herstellen van de verstoorde balans in mens of dier.

Er zijn 38 verschillende Bach bloesem remedies in 7 hoofdgroepen. Ieder mens en elk dier heeft alle 38 kwaliteiten in zich zitten. Als we goed in balans zijn dan zijn deze kwaliteiten ook in balans. Echter op het moment dat je emotioneel niet goed in je vel zit of doordat je ziek bent kan zon balans verstoord worden. De bloesem remedies helpen jou dan om deze balans terug te vinden.
bachbloesem
Een voorbeeld: tegenover moed staat angst. Dit is een wip met een smal kantelpunt. Zolang moed en angst goed met elkaar samenwerken blijft de wip in balans. Het is ook goed dat je in bepaalde situaties angst ervaart, als je word aangevallen zorgt angst er voor dat je actie onderneemt. Na de angst moet de moed aan de gang om te zorgen dat de balans weer gevonden wordt. Is het lichaam of de geest echter te langdurig belast met een van twee dan kan de wip niet meer in balans komen. Dan gaat een emotie de baas spelen waardoor we klachten gaan krijgen. De bloesem remedies helpen om de wip weer in balans te krijgen.

Bij Olea werken we niet alleen met de Bach bloesem remedies maar bijvoorbeeld ook met de Nederlandse remedies, yana kinderremedies en Alaska remedies.

 
 
  Site Map