Als u terugkoppeling over hoe we onze nieuwe website beter te doen neem dan contact met ons op en wij zouden graag van u te horen.
 

Ieder mens heeft behoefte aan een ruggesteuntje. Maar elk van ons heeft baat bij een andere manier van support. Zelf heb ik door de jaren heen een aantal ernstige processen doorgemaakt waarbij ik het niet meer alleen redde. Er was zoveel tegelijk wat voor onrust en angst zorgde waardoor ik zelf het overzicht kwijt was. Soms is er dan wat hulp nodig om weer verder vooruit te kunnen. Vaak zit het antwoord al in ons maar lukt het niet om je zelf de juiste vraag te stellen.

Op dit soort momenten in het leven is het fijn als er iemand met je mee zoekt naar de juiste vragen en antwoorden. Die je helpt om deze antwoorden te begrijpen en je weer op pad kan helpen. Door opleiding maar zeker ook door eigen levenservaringen ben ik in staat om samen met jou op zoek te gaan naar jouw antwoorden zodat je jouw levenspad weer kan vervolgen.

Hiervoor kan er gebruik gemaakt worden van verschillende methoden, afhankelijk van wat bij jou past. Denk bijvoorbeeld aan:

*creatieve therapie

*rituelen

*wandelsessies

*natuurgeneeskundige therapieŽn


Ieder mens is anders en uniek. Daarom geloof ik niet in een standaard oplossing voor elk probleem. Bij de meeste trajecten van revalidatie heb je te maken met protocollen en standaard trajecten. Maar juist als je leven volledig op zijn kop staat heb je behoefte om jouw eigen pad te mogen volgen. Jouw persoonlijke pad.

Tijdens mijn eigen revalidatie proces om te accepteren dat ik zeer slechtziend ben geworden merkte ik dat ik letterlijk en figuurlijk tegen muren aan liep. Ik ben geen standaard persoon maar moest wel volgens de bestaande protocollen revalideren. Op mijn zoektocht naar het leren omgaan met mijn visuele beperking, het opnieuw leren genieten van het leven en het terug vinden van mijn zelfstandigheid ontstond ook mijn droom om mensen te mogen begeleiden op hun persoonlijke pad.

Samen gaan we op zoek naar jouw route, naar jouw levensweg. Onderweg zal ik je ondersteunen maar de keuzes linksaf, rechtsaf of juist even stilstaan zijn aan jou. Samen kunnen we jouw mogelijkheden onderzoeken, wat zijn jouw vragen, welke keuzes heb je? In het tempo dat bij jou past.

 
 
  Site Map